Broderie computerizata palarie maro Camasa alba imagine9
Costum Primavara Toamna Cu Gluga Detasabila
Categorii Termeni si conditii

0744556649

 TERMENI SI CONDITII                                                              
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C.Eunomia Mode Impex S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".
 
 ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.S.C.Eunomia Mode Impex S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi ,impachetate corespunzator si insotite de factura fiscala.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C.Eunomia Mode Impex S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C.Eunomia Mode Impex S.R.L in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei
.Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila,dar ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia
Imaginile pe site sunt cu titlu de prezentare  iar  culorile pot diferi de situatia reala si pot varia  în functie de setarile monitorului.
Echipa noastra face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor presente pe site,totusi nuanta culorii produsului poate sa difere  de nuanta afisata pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre.
Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul nostru se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs, adica cash, la primirea pachetului) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar. S.C.Eunomia Mode Impex.S.R.L.isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face oriunde in tara, prin intermediul unor firme de curierat rapid (Cargus, Fancourier) sau prin Posta Romana.
Daca ai ales ca modalitate de livrare curierul rapid, coletul va ajunge la adresa specificata de tine a doua zi lucratoare
sau cateva zile (in perioadele aglomerate), termen preconizat pentru zilele lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: meteo, sarbatori legale, etc. In contul tau, poti sa-ti completezi mai multe adrese de livrare si in momentul finalizarii comenzii, sa o alegi pe cea la care stii ca vei fi gasit la momentul livrarii.
Daca ai ales ca modalitate de livrare Posta Romana, coletul va ajunge la tine in 3-7 zile lucratoare. Vei fi instiintat de existenta coletului printr-un aviz postal, pe care il vei gasi in cutia ta postala. Cu avizul primit, te prezinti la oficiul postal de care apartii si ridici coletul.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.

Toate informatiile referitoare la costul transportului le gasiti la categoria .Livrare


DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Eunomia.ro nu garanteaza disponibilitatea  in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta furnizorului sau nu mai sunt disponibile din alte motive.

RETURUL PRODUSELOR

Produsele se pot returna fara nici un fel de problema fara sa va justificati in vreun fel fata de decizia luata, in terment de 3 zile lucratoare. Exceptie fac doar produsele aduse la comanda care nu mai pot fi returnate. Pui produsul sau produsele intr-un colet pe care il trimiti la adresa de la care a fost expediat.Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie spalate si sa nu fie deteriorate in nici un fel. Cand primim coletul te vom contacta pentru a stabili daca se doreste inlocuirea produsului sau returnarea banilor.

Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Cheltuielile legate de transportul retururilor cat si a comenzilor alese in schimbul acestora  vor fi suportate de catre client.


Nu acceptam colete cu ramburs!

CUM PRIMITI BANII INAPOI
Dupa ce produsele au fost returnate de dumneavoastra, se verifica starea lor si, daca aceastea este corespunzatoare, se innapoiaza suma de bani ce reprezinta pretul produselor (nu si costul initial al transportului)
 
ATENTIE:. Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa aiba toate etichetele, sa nu fie spalate,purtate si sa nu fie deteriorate in nici un fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator. 
Retururile expediate cu plata la destinatar nu vor fi acceptate!


SCHIMBAREA MARIMII PRODUSULUI

Daca marimea nu vi se potriveste puteti solicita o alta marime in masura in care aceasta este disponibila. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata.In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna.

 DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site-ul nostru si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.eunomia.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

In functie de comportamentul clientului societatea noastra isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela.


Afaceriechipament protectie Director SEO, 
Director Web SEO gratuit