Broderie computerizata palarie maro Camasa alba imagine9
Embleme Brodate Pentru Ocoale Silvice
Categorii Livrare

0744556649

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face oriunde in tara,cu locatii din reteaua Fan Courier sau Cargus.
Posta Romana pentru localitatile ce nu fac parte din reteaua de curierat.
Daca ai ales ca modalitate de livrare curierul rapid, coletul va ajunge la adresa specificata de tine a doua zi lucratoare sau cateva zile (in perioadele aglomerate), termen preconizat pentru zilele lucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: meteo, sarbatori legale, etc. In contul tau, poti sa-ti completezi mai multe adrese de livrare si in momentul finalizarii comenzii, sa o alegi pe cea la care stii ca vei fi gasit la momentul livrarii.
Daca ai ales ca modalitate de livrare Posta Romana, coletul va ajunge la tine in 3-7 zile lucratoare. Vei fi instiintat de existenta coletului printr-un aviz postal, pe care il vei gasi in cutia ta postala. Cu avizul primit, te prezinti la oficiul postal de care apartii si ridici coletul.
Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Eunomia.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra, in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive.

COSTUL UNEI  LIVRARI
Costul unei livrari se calculeazaa astfel: Un colet cu greutatea de 1 Kg costa 20 Lei, urmand ca pentru fiecare kg suplimentar sa se adauge 1,50 Lei.
Pentru zone care nu se afla in aria de acoperire  se percepe o taxa suplimentara de 0,8 Lei/km
Tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Fancourier.  In cazul in care localitatea in care doriti sa se livreze coletul nu se regaseste in aria de acoperire a celor doua firme de curierat rapid va rugam sa solicitati in prealabil informatii referitoare la costul livrarii pentru a evita neplaceri cauzate de un cost prea ridicat

Mai jos avem anexat un link cu aria de acoperire
CLICK -AICI

 


OBSERVATIE: pentru produsele a caror contravaloare se achita prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu momentul in care suma platita de dumneavoastra a ajuns in contul Eunomia.ro

 

 

<a target="_blank" title="Anuntul" href="http://www.anuntul.org"><img src="http://www.anuntul.org/imagi/promovat_de_anuntul.gif" border="0"></a>
Afaceriechipament protectie Director SEO, 
Director Web SEO gratuit